Ketering

divider.png

Ketering

Taverna Faro.

Da vaša proslava bude savršena.

Restoran Taverna Faro se bavi i pružanjem usluge keteringa i organizovanjem svih Vaših privatnih i poslovnih prijema, koktela, zabava, venčanja i drugih proslava.

Razvijajući naše kulinarsko carstvo, odabrali smo profesionalni tim, koji se bavi organizovanjem, pripremanjem i služenjem hrane, koja će zagolicati Vašu maštu i oplemeniti Vaša čula, uveličavajući svaku Vašu svečanost.

Pored našeg tradicionalnog menija, nudimo Vam i veliki izbor jela prilagođenih posebnim prehrambenim navikama, dijetama, verskim običajima, posnu i mrsnu hranu. Svaki jelovnik je drugačiji, svaka proslava je drugačija, a time je i nama izazov veći.

Naš ketering tim ima iskustva da ostvari bilo kakav događaj bilo koje veličine za izvanredno i nezaboravno iskustvo naših klijenata i njihovih gostiju.
ketering.jpg

Kompletno organizovanje Vaših proslava i prijema.

Naša ketering usluga sadrži sve potrebne elemente i prateću opremu – inventar, koji podrazumevaju kompletno organizovanje Vaših proslava i prijema.

O Nama

Taverna FARO - Iskoristite specijalne ponude i popuste za nedeljni ručak. Posetite naš restoran, uvidećete se da ima dušu, kvalitetna jela, ljubazno osoblje i veoma pristupačne cene!

Radno Vreme

Kontaktirajte Nas

  Drage Todorović bb
34000 Kragujevac

  info@tavernafaro.com

  034 203 398

069 2203 398

  www.tavernafaro.com

Search